Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2013 20:29
Ο Ολυμπιακός Βόλου με γκολ του Κατσίκη στο 74΄ κέρδισε με 1-0 τον Άρη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπως και ο Ηρακλής ο οποίος κέρδισε με το ίδιο σκορ την Ξάνθη. Νίκες για Ατρόμητο, Καλλονή.

Απογοήτευσε και στο Κύπελλο ο Άρης ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Βόλο χάρη στο γκολ του Κατσίκη στο 74’, και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στις 31 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εάν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Προβάδισμα στο 86’ για Ηρακλή, νίκες για Ατρόμητο, Καλλονή


Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή
Με γκολ του Ζαχόρα στο 86’, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τη Ξάνθη στο «Καυταντζόγλειο» και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Ξάνθη στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ στον πάγκο της, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο μέρος, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη ο «Γηραιός» ήταν αυτός που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0, το οποίο δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς.

Από την άλλη, προβάδισμα πήρε και ο Ατρόμητος ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή
Οι Περιστεριώτες δεν εντυπωσίασαν από την απόδοσης του και μάλιστα απειλήθηκαν αρκετές φορές από τον εξαιρετικό Φωστήρα ο οποίος πλήρωσε την αστοχία του, και εν τέλει γνώρισε την ήττα, με τον Καραμάνο να διαμορφώνει το τελικό 1-0 υπέρ του Ατρόμητου στο 77’.

Εκτός έδρας νίκη και για τη Καλλονή η οποία με γκολ του Περόνε στο 90+2’ κέρδισε με 2-1 τον Πιερικό και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο 90+4’ ο ΟΦΗ, «διπλό» ο Παναιτωλικός


Με κεφαλιά του Ζορό στο 90+4’, ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, όπως και ο Παναιτωλικός που επικράτησε με το ίδιο σκορ στην Κέρκυρα χάρη στο γκολ του Πασά στο 60’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.