Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ σε Παναθηναϊκό

Πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ σε Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2013 19:08
Με πρόστιμο ύψους 25 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ, αποφεύγοντας τιμωρία της έδρας. Με κόσμο το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο!

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 25 χιλιάδων ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 21/9/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. 1003/2/489/8-κβ΄Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 26-9-2013 και ώρα 13:00, προς απολογία για τα ακόλουθα:

Διότι: "Πριν την έναρξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια ευρίσκοντο τρία (3) άτομα με διαπίστευση της εγκαλουμένης τα οποία παρέμειναν και κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά την λήξη του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια χωρίς να απομακρυνθούν από τους υπεύθυνους της εγκαλουμένης"

"Παρά τις συστάσεις κατά την πρωινή συνάντηση προετοιμασίας αγώνα όπως τοποθετηθούν άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας πάνω από τον κύριο και βοηθητικό πάγκο της φιλοξενούμενης καθώς και περιμετρικά της φυσούνας αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα φίλαθλοι της εγκαλουμένης να χτυπούν τις διαφημιστικές πινακίδες, να πετάνε μπουκάλια και να φτύνουν τους ανθρώπους του πάγκου και ως εκ τούτου να δημιουργηθεί ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του β. ημιχρόνου τοποθετήθηκαν άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας πάνω από τον κύριο πάγκο της φιλοξενούμενης" καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.