Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε επιθετικά η Εθνική

Προβλημάτισε επιθετικά η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2013 23:51
Προβληματισμένος πρέπει να αποχώρησε για τα αποδυτήρια του «Γ.Καραισκάκης» ο Φερνάντο Σάντος, καθώς η Εθνική ομάδα μπορεί μεν να ήταν αρκετά καλή αμυντικά, ωστόσο της έλειπε η … φαντασία στην επίθεση με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με την Ελβετία στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία.

Με τους Κατσουράνη και Καραγκούνη στα χαφ και τους Σαλπιγγίδη, Χολέμπας και Μήτρογλου ξεκίνησε την ομάδα ο Φερνάντο Σάντος κάτι που έδειχνε αρχικά να αποδίδει, καθώς οι Έλληνες είχαν απόλυτη υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, έχοντας την κατοχή και πρεσάροντας ψηλά τους Ελβετούς.

Ωστόσο οι διεθνείς δεν κατάφεραν πλην μία άστοχη κεφαλιά του Μήτρογλου να απειλήσουν, με αποτέλεσμα η Ελβετία να κερδίσει μέτρα, χωρίς όμως να τα καταφέρνει καλύτερα, μιας και δεν μπορούσε να διασπάσει την Ελληνική άμυνα.

Στο 34’ ο Τζουρού σημείωσε τέρμα ωστόσο δεν μέτρησε ορθώς για επιθετικό φάουλ πάνω στον Τοροσίδη. Έτσι η τελευταία και πιο καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στην Ελλάδα όταν ο Σπυρόπουλος σέντραρε στον Χολέμπας, με το σουτ του τελευταίου να πέφτει πάνω στον Τζουρού.

Ο Σάντος θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα, έριξε νωρίς στο δεύτερο μέρος τους Φορτούνη και Ταχτζίδη, ωστόσο δεν βρέθηκε η λύση το επιθετικό πρόβλημα. Το ίδιο συνέβαινε και στην Ελβετία η οποία δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις, με αποτέλεσμα το παιχνίδι... να μην παρουσίαζε και το καλύτερο θέαμα, και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά και χαρακτηρίζεται ως δίκαιο αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσουράνης βραβεύτηκε για τις 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, ενώ ο Καραγκούνης με τους υπόλοιπους διεθνείς κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7


Οι συνθέσεις


Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Κατσουράνης (87’ Μαυρίας), Καραγκούνης (57’ Ταχτσίδης), Μανιάτης (45’ Τζιόλης), Χολέμπας (57’ Χολέμπας), Μήτρογλου (71’ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης (71’ Κονέ)

Ελβετία: Ζόμερ, Λιχτστάινερ (30’ Μοργκανέλα), Φον Μπέργκεν (74’ Φερνάντες), Τζουρού (45’ Στόκερ), Ροντρίγκεζ, Μεχμέντι, Μπεχράμι (45’ Ινκλέρ), Σβέγκλερ, Μπαρνέτα, Γκαβράνοβιτς (69’ Σεφέροβιτς), Τσάκα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.