Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέρασε στα πέναλτι και παίζει με Τσέλσι η Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέρασε στα πέναλτι και παίζει με Τσέλσι η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2013 08:35
Την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Άρσεναλ η οποία κέρδισε την Γουέστ Μπρομ με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) και πέρασε στον επόμενο γύρο όπου θα υποδεχθεί την Τσέλσι στο «Έμιρειτς». Δείτε τα ζευγάρια.

Με τον Αρσέν Βενγκέρ να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς, η Άρσεναλ δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς», ωστόσο το φινάλε ήταν θετικό για τους «κανονιέρηδες» καθώς επικράτησαν στα πέναλτι με 4-3 και πέρασαν στους «16» του θεσμού.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Άισφελντ στο 62’, ωστόσο η Γουέστ Μπρομ που παρατάχθηκε και αυτή αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπεραΐνο στο 71’, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ και έτσι το «εισιτήριο» κρίθηκε στα πέναλτι.

Εκεί Άρσεναλ αποδείχθηκε πιο εύστοχη και επικράτησε με 4-3, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τους «16», εκεί όπου θα υποδεχθεί την Τσέλσι στο «Έμιρειτς», στο μεγάλο παιχνίδι για τον 4ο γύρο του θεσμού.

*Στην φώτο ο Νικλας Μπέντερ ο οποίος επέστρεψε μετά από δύο χρόνια με τη φανέλα της Άρσεναλ

Με Νόριτς η Γιουνάιτεντ, με Νιούκαστλ η Σίτι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέρασε στα πέναλτι και παίζει με Τσέλσι η Άρσεναλ
Μετά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόριτς την οποία θα υποδεχθεί στο «Όλντ Τράφορντ», ενώ από την άλλη η συμπολίτισσα Σίτι θα παίξει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιούκαστλ.

Η Τότεναμ θα «διασταυρώσει τα ξίφη» της με τη Χαλ στο Λονδίνο, η Σάντερλαντ του Χάρη Μαυρία θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον, ενώ η Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη θα αντιμετωπίσει εκτός της Λέστερ.

Δείτε όλα τα ζευγάρια:


Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον

Λέστερ – Φούλαμ

Μπέρμιγχαμ – Στόουκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ

Άρσεναλ – Τσέλσι

Τότεναμ – Χαλ

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι

*Τα παιχνίδια είναι μονά και θα διεξαχθούν στις 29 και 30 Οκτωβρίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.