Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2013 00:01
Εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 5-0 την Γουίγκαν στο «Έτιχαντ» και πέρασε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ. Πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ, εκτός η Έβερτον.

Μπορεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι να χρησιμοποίησε αναπληρωματική ενδεκάδα, ωστόσο ακόμα και έτσι η Σίτι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Γουίγκαν, την οποία και διέλυσε με 5-0, παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δύο γκολ σημείωσε ο Γιόβετιτς και από ένα οι Τζέκο, Γιάγια Τουρέ και Χεσούς Νάβας.

Εύκολα η Τότεναμ, με Τόρες η Τσέλσι


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ
Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε στην επόμενη φάση η Τότεναμ η οποία κέρδισε με 4-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ».

Οι «πετεινοί» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ημιφιναλίστ του περσινού θεσμού, με τον Ντεφό να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ τέρματα σημείωσαν και οι Παουλίνιο, Τσαντλί.

Από την άλλη, νίκη πήρε και η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 2-0 την Σουίντον στο «Κάουντι Γκράουντ», με τον Τόρες να ανοίγει το σκορ, ενώ ο ίδιος «έφτιαξε» το δεύτερο στον Ραμίρες.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αντικατέστησε τον τραυματία Φαν Γκίνκελ στο πρώτο μέρος και… πρόλαβε να τραυματιστεί και ο ίδιος με αποτέλεσμα ο Μουρίνιο να τον αντικαταστήσει στο 46’.

Εκτός η Έβερτον, ασίστ ο Καραγκούνης


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ
Μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που αγνοεί ακόμα την ήττα, ωστόσο στο Λιγκ Καπ τα πράγματα ήταν διαφορετικά για την Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Φούλαμ και αποχαιρέτησε το θεσμό παρότι προηγήθηκε νωρίς με τον Νέισμιθ(11’).

Οι «κότατζερς» πήραν τη νίκη με τα τέρματα των Μπερμπάτοφ (54’) και Μπεντ (67΄), ενώ σε όλο το 90λεπτό αγωνίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο νικητήριο γκολ.

Δεν έπαιξε ο Μαυρίας, δεν έφτανε ο Ντάρμπισαιρ για τη Νότιγχαμ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, πέρασαν Τσέλσι, Τότεναμ
Η Σάντερλαντ στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Ντι Κάνιο νίκησε με 2-0 την Πίτερμπορο με τέρματα των Τζακερίνι και Ρομπέρζ, με τον Χάρη Μαυρία να μένει στον πάγκο.

Από την άλλη, ο Ματ Ντάρμπισιρ έδωσε προβάδισμα στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η Μπέρνλι προκρίθηκε κάνοντας ανατροπή με δύο γκολ του Ινγκς για το τελικό 2-1. Στον πάγκο έμεινε ο Αμπντούν.

Το' σωσε στο 90+5’ η Νόριτς, πέρασαν Κάρντιφ, Χαλ


Απίστευτη πρόκριση για την Νόριτς, η οποία έμεινε πίσω με δύο γκολ κόντρα στην Γουότφορντ, ωστόσο κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με γκολ του Χούπερ στο 90+5’, ενώ ο ίδιος στο 115’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε την πρόκριση στα «καναρίνια».

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ με γκολ του Βαζ Τε στο 87’ πήρε την πρόκριση με 3-2 απέναντι στην Κάρντιφ, η Χαλ επικράτησε με 1-0 της Χάντερσφιλντ, ενώ η Λέστερ κέρδισε με 2-1 την «γειτόνισσα» Ντέρμπι χάρη σε ανατροπή τριών λεπτών!

Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου:


Τρίτη

Σάντερλαντ – Πίτερμπορο 2-0

Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ 3-2

Μάντσετσερ Σίτι – Γουίγκαν 5-0

Μπέρνλι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1

Σαουθάμπτον – Μπρίστολ Σίτι 2-0

Σουίντον – Τσέλσι 0-2

Γουότφορντ – Νόριτς 2-2 (2-3 παρ.)

Άστον Βίλα – Τότεναμ 0-4

Χαλ – Χάντερσφιλντ 1-0

Λέστερ – Ντέρμπι 2-1

Φούλαμ – Έβερτον 2-1

Τετάρτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (21:45)

Νιούκαστλ – Λιντς

Τρανμίρ – Στόουκ

Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι

Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.