Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα τιμωρία της ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ!

Νέα τιμωρία της ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2013 19:11
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε τον ΠΑΟΚ η ΟΥΕΦΑ εξαιτίας της παρουσίας υπεράριθμων θεατών στην Τούμπα στο ματς με την Σάλκε. Τρεις αγωνιστικές στον Στέφενς!

Νέα τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ΟΥΕΦΑ τον τιμώρησε με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας!

Η τιμωρία αφορά τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα (24/10), και ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Oμοσπονδίας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Χουμπ Στεφενς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Άλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα.

Βάσει του κανονισμού, στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της ΟΥΕΦΑ προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.