Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοιτάζει και Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει και Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2013 00:19
Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό με τα ονόματα για υποψήφιους ελεύθερους επιθετικούς να πέφτουν... βροχή, με τελευταίο αυτό του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει μείνει ελεύθερος εδώ και δύο μήνες από την Εμελεκ του Εκουαδόρ, και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι συζητάει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Φιγκερόα ο οποίος είχε απασχολήσει μεταγραφικά στο παρελθόν τον Ολυμπιακό την ΑΕΚ αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης, μετρά μία πλούσια καριέρα, έχοντας φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων μεταξύ αυτών της Μπόκα Τζούνιορς, της Βιγιαρεάλ, της Μπέρμιγχαμ, της Ρίβερ Πλέιτ και της Κρουζ Αζούλ.

Μάλιστα ο ίδιος μετρά 15 συμμετοχές και 9 γκολ στην εθνική Αργεντινής, ενώ ήταν στη χρυσή ομάδα της «μπιανκοσελέστε» που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι στη τελευταία του ομάδα, Έμελεκ μετρούσε 10 γκολ σε 21 συμμετοχές, ενώ η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν το 2009 με την φανέλα της Ιταλικής Τζένοα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.