Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λύνονται τα χέρια του Λίνεν ενόψει Κέρκυρας

Λύνονται τα χέρια του Λίνεν ενόψει Κέρκυρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2013 19:08
Χαρούμενα νέα για ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα καθώς οι Γκερέιρο, Ρίκα και Γιάγκο προπονήθηκαν κανονικά... λύνοντας έτσι τα χέρια του Έβαλντ Λίνεν.

Συγκεκριμένα ο Γκερέιρο είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου ωστόσο παρά τις προβλέψεις του ιατρικού τιμ, γυμνάστηκε κανονικά, μοιράζοντας έτσι χαμόγελα στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης». Από την άλλη, χαρούμενα νέα και με τους Αντώνη Ρίκκα και Γιάγκο Φερνάντες, με τον πρώτο να ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίστοιχα ο Γιάγκο δεν ένιωσε αυτή την φορά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Έτσι ο Έβαλντ Λίνεν, αν δεν προκύψει κάτι νεώτερο μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να υπολογίζει στους τρεις για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Ωστόσο αντίθετα είναι τα πράγματα για τον τιμωρημένο με κάρτες Πετρόπουλο όπως και με τον νεοαποκτηθέντα Αναστασόπουλο ο οποίος έκανε θεραπεια.

Από την άλλη, ατομικό έκανε ο Χρήστος Αρκούδας καθώς ταλαιπωρείται με ίωση, ωστόσο αναμένεται από αύριο να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Τέλος, ο Δημήτρης Ανάκογλου προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα με την ομάδα και αναμένεται να είναι και αυτός διαθέσιμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.