Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Διπλό» στο Μιλάνο και κορυφή για Νάπολι

Σέριε Α: «Διπλό» στο Μιλάνο και κορυφή για Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 00:21
Ασταμάτητη δείχνει η Νάπολι, η οποία μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Μίλαν στο Μιλάνο και έκανε το 4X4 στο πρωτάθλημα.

Η Νάπολι ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, «παγώνοντας» στο 6ο λεπτό το «Σαν Σίρο» με τον Μπρίτος να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι, δίχως τους Ελ Σαραουί, Κακά, Μοντολίβο, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Μπονέρα και Σιλβέστρε λόγω τραυματισμών, έπαιξε για ακόμα ένα παιχνίδι με πειραματική ενδεκάδα και προσπάθησαν να απαντήσουν με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ωστόσο η Νάπολι ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει και με τον Ιγκουαΐν να δίνει ισχυρό προβάδισμα στους «παρτενοπέι», διαμορφώνοντας το 2-0 στο 51’.

Η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν στο ματς, με τον Μπαλοτέλι να αστοχεί από την «άσπρη βούλα» στο 61’. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο άστοχο πέναλτι του «Super Mario» μετά από 26 (!) συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις.

Ο ίδιος στη συνέχεια είχε και δοκάρι και τελικά κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, για να μειώσει απλώς για το τελικό 2-1, σκορ το οποίο επέτρεψε στη Νάπολι να παραμείνει στην κορυφή μαζί με τη Ρόμα, που νωρίτερα κέρδισε τη Λάτσιο με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:


Σάββατο 21/9

Κάλιαρι-Σαμπντόρια 2-2

Κιέβο-Ουντινέζε 2-1

Τζένοα-Λιβόρνο 0-0

Κυριακή 22/9

Σασουόλο-Ίντερ 0-7

Αταλάντα-Φιορεντίνα 0-2

Μπολόνια-Τορίνο 1-2

Κατάνια-Πάρμα 0-0

Γιουβέντους-Βερόνα 2-1

Ρόμα-Λάτσιο 2-0

Μίλαν-Νάπολι 1-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.