Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Σάντερλαντ ο Ντι Κάνιο!

Παρελθόν από τη Σάντερλαντ ο Ντι Κάνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2013 23:45
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ αποτελεί ο Πάολο Ντι Κάνιο μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ η οποία αγνοεί τη νίκη μετά από 5 αγωνιστικές.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Χάρη Μαυρία, καθώς πριν από λίγο ο σύλλογος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» του με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η Σάντερλαντ μετράει μόλις ένα βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε με 3-0 από την Γουέστ Μπρομ, αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Να σημειωθεί πως ο Ντι Κάνιο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας στα τέλη Μαρτίου, αντικαθιστώντας τον Μάρτιν Ο’ Νίλ σε μία κίνηση που αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών του αγγλικού συλλόγου.

Το τιμόνι της ομάδας θα αναλάβει προσωρινά ο Κέβιν Μπόλ ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι της Τρίτης με την Πίτερμπορο για το Λιγκ Καπ.

Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του, με δημοσίευμα της «People» να παρουσιάζει τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο ως το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις «μαυρόγατες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.