Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τεσσάρα» με χατ-τρικ Πέδρο η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τεσσάρα» με χατ-τρικ Πέδρο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2013 23:19
Με τον Πέδρο να σημειώνει προσωπικό χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη και έκανε το πέντε στα πέντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ισπανός επιθετικός πετυχαίνοντας χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του, έκλεψε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση, επιτρέποντας στην Μπαρτσελόνα να πάρει τη νίκη με 4-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και να 'χει πλέον το απόλυτο σε 5 αγωνιστικές.

Ύστερα από ωραία ενέργεια του Μέσι, ο Πέδρο άνοιξε το σκορ στο 33’, ενώ ο ίδιος στο 47’ έπειτα από πάσα του Φάμπρεγκας, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 66’ ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο ο βραζιλιάνος λίγα λεπτά αργότερα «έφτιαξε» το 3ο γκολ των Καταλανών, με τον Πέδρο να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του στο 72’ για το 3-0.

Εν τέλει, ο Φάμπρεγκας έβαλε το «κερασάκι» στην εμφατική νίκη των «μπλαουγκράνα», διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 80’.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίκτορ Βαλντές επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα που βρίσκεται, αποκρούοντας πέναλτι του Τρασόρας (ακούστηκε για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι) στο 36’ , λίγες ημέρες πριν την νέα απόκρουση πέναλτι που είχε κάνει απέναντι στον Άγιαξ στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα στο «Ανοέτα», ενώ η Αλμερία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβάντε, παρότι είχε προηγηθεί με 2-0 στο 51’. Σε όλο το ματς έπαιξε ο Βύντρα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.