Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Διέλυσε τη Σάλκε η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Διέλυσε τη Σάλκε η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2013 21:43
Εντυπωσιακή νίκη για τη Μπάγερν η οποία κέρδισε με 4-0 τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και επέστρεψε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα μετά τη «γκέλα» της Ντόρτμουντ στη Νυρεμβέργη.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Σάλκε η Μπάγερν, η οποία «καθάρισε» μέσα σε ένα δίλεπτο την υπόθεση νίκη, καθώς στο 21’ ο Σβαϊνστάιγκερ με κεφαλιά και ένα λεπτό μετά ο Μάντζουκιτς με τον ίδιο τρόπο, έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά «σφράγισαν» τη νίκη για τους πρωταθλητές.

Εν τέλει, ο Ριμπερί στο 75’ και ο Πισάρο στο 84’ μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 το οποίο επέτρεψε στη Μπάγερν να «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας τη Ντόρτμουντ, η οποία νωρίτερα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης.

Οι συνθέσεις:


Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μάτιπ, Αόγκο, Τζόουνς, Νοϊστέντερ (46’ Χέγκερ), Φαρφάν, Μπόατενγκ (80’ Κλέμενς), Ντράξλερ, Ζάλαϊ.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Κρόος, Σβαϊνστάιγκερ (78’ Κίρχοφ), Ρόμπεν (73’ Μίλερ), Ριμπερί, Μάντζουκιτς (81’ Πισάρο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.