Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ινδονήσιος επιχειρηματίας αγοράζει την Ίντερ!

Ινδονήσιος επιχειρηματίας αγοράζει την Ίντερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2013 18:55
Νέα εποχή στην Ίντερ, καθώς ο Μάσιμο Μοράτι συμφώνησε για να παραδώσει τα ηνία του συλλόγου στον Ινδονήσιο επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport, ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» είχε επαφές με τον Ινδονήσιο επιχειρηματία από τον Μάιο και παρότι είχε σημειωθεί διαφορά στο οικονομικό, εν τέλει το χάσμα φαίνεται πως γεφυρώθηκε, και η μεταβίβαση του 70% των μετοχών της ομάδας θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την συμφωνία μέχρις ότου ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεση, πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να παραμείνει πρόεδρος του συλλόγου:

«Ακόμη δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά. Υπάρχουν κάποιοι Ινδονήσιοι επενδυτές που θέλουν να βάλουν χρήματα στην ομάδα. Η οικογένειά μας θα παραμείνει στο σύλλογο, αλλά θα υπάρξει αναδόμηση. Δεν έχω πρόθεση να παραμείνω σαν πρόεδρος, δεν το νομίζω. Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν.

Σε 30 μέρες ή περίπου τόσο θα ξέρουμε περισσότερο. Μάλλον τότε θα ολοκληρωθεί το deal, αλλά το ίδιο λέγαμε και πριν τρεις μήνες. Μπορεί κάποια πλευρά να κάνει πίσω
».

Να σημειωθεί πως -εκτός απρόοπτου- ο Τοχίρ θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας της Σέριε A, με τον 43χρονο επιχειρηματία να έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται στο MLS.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.