Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε ο Τότι!

Ανανέωσε ο Τότι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2013 18:22
Είναι πλέον επίσημο! Ο Φραντσέσκο Τότι υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Ρόμα και όπως αναμενόταν, θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του ήταν γνωστή και έγινε και επίσημη, με τον «καπιτάνο» να υπογράψει σήμερα νέο συμβόλαιο το οποίο τον «δένει» στη Ρόμα μέχρι το 2016.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το συμβόλαιο» τόνισε αρχικά ο 36χρονος και συνέχισε: «Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να μείνω στο σύλλογο που πάντα υποστήριζα και αγαπώ».

Ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε πως θέλει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ όσον αφορά τις προβλέψεις του για το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, δεν πήρε ξεκάθαρα θέση:

«Να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Η φανέλα μου αυτή τη στιγμή είναι της Ρόμα. Προφανώς όμως αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να κάνεις από τώρα υπολογισμούς.

Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που θέλει να παίζει καλή μπάλα και η ομάδα θέλει σεβασμό, αυτό που της έλειπε τα τελευταία χρόνια. Θα είναι μια ανταγωνιστική Ρόμα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.