Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στοπ» Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στοπ» Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2013 02:42
Μετά τη χθεσινή γκέλα της Ρεάλ, ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να «στραβοπατήσει» μετά το «ελ κλάσικο», μένοντας στο 1-1 στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η τακτική του Βάσκου τεχνικού με φουλ πρέσινγκ στους αντίπαλους αμυντικούς, δεν επέτρεψε στους «μπλαουγκράνα» να παίξουν πλήρως το παιχνίδι τους με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να καρπώνεται πολλάκις στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στο 33ο λεπτό ο Μπανέγα έβαλε μπροστά τις «νυχτερίδες», με τον Μέσι ωστόσο στο 39’ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα, διευρύνοντας το σερί σκοραρίσματος του στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν στην δημιουργία ευκαιριών, με τον Ρόουρα (αντικαταστάτης του Βιλανόβα ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη) να ρίχνει στο παιχνίδι των πρώην σταρ της Βαλένθια, Νταβίντ Βίγια.

Ο Ισπανός στην 100η του εμφάνιση με την φανέλα των καταλανών, αστόχησε σε τετ-α-τετ με αντίπαλο τον Γκουαίτα ενώ ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι, για τις δύο μεγάλες στιγμές των φιλοξενούμενων. Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Βίκτορ Βαλντές κράτησε την ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να πάρουν την νίκη.

Μείωσε στο -9 η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στοπ» Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα
Στους 9 μείωσε την διαφορά της από την κορυφή η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με τον Φαλκάο ξανά στην σύνθεση της επικράτησε δύσκολα με 1-0 απέναντι στη Μπέτις.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, ωστόσο κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ντιέγκο Κόστα στο 61’, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Μπέτις.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ζαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον βαθμό με 1-1 στην έδρα της Μάλαγα, η Σεβίλη συνεχίζει την ανοδική πορεία επικρατώντας με 2-1 της Ράγιε Βαγιεκάνο, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε με το εμφατικό 3-0 τη Μαγιόρκα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής


Παρασκευή

Βαγιαδολίδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Σάββατο

Οσασούνα - Θέλτα 1-0

Χετάφε - Λα Κορούνια 3-1

Εσπανιόλ - Λεβάντε 3-2

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Κυριακή

Μάλαγα - Σαραγόσα 1-1

Σεβίλλη - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις 1-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα 3-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.