Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» με σόου Μέσι η Μπαρτσελόνα, νίκη στο φινάλε για Μίλαν (8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» με σόου Μέσι η Μπαρτσελόνα, νίκη στο φινάλε για Μίλαν (8ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 00:58
Με τον Μέσι να σημειώνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 τον Άγιαξ στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Καθάρισε» στο τέλος η Μίλαν, 2-0 την Σέλτικ.

Χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σήμερα ο Μέσι! Μια μέρα μετά το χατ-τρικ του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, ο Μέσι πέτυχε τρία τέρματα κόντρα στην Άγιαξ και επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ξεκινήσει με το δεξί στον θεσμό, επικρατώντας με 4-0 των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ο Αργεντινός άσος άνοιξε το σκορ στο 22’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ενώ ο ίδιος στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 69’ ο Πικιέ έκανε το 3-0 ύστερα από τρομερή σέντρα του Νείμάρ, ενώ στο 75’ ο Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το τελικό 4-0.

Μάλιστα, ο Άγιαξ είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, ωστόσο ο Σίγκχορσον έχασε πέναλτι στο 77’.

Δύσκολα η Μίλαν


Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» με σόου Μέσι η Μπαρτσελόνα, νίκη στο φινάλε για Μίλαν (8ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μίλαν τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, ωστόσο κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 2-0 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση στο «Σαν Σίρο», δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ κόντρα στη «λαβωμένη» λόγω τραυματισμών Μίλαν, ωστόσο ο Κριστιάν Αμπιάτι κράτησε ανέπαφη την εστία των γηπεδούχων.

Μάλιστα ο Στόουκς σημάδεψε το δοκάρι του Ιταλού πορτιέρο στο 80’ και δύο λεπτά μετά ο Ισαγκίρε με αυτογκόλ έδωσε τη λύση για τους «ροσονέρι».

Εν τέλει στο 86’ η Μίλαν κατάφερε να «σφραγίσει» τη νίκη, με τον Φόρστερ να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση σε φάουλ του Μπαλοτέλι, ωστόσο ο Μουντάρι πήρε το… ριμπάουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1 Μπαρτσελόνα 3

2 Μίλαν 3

3 Σέλτικ 0

4 Άγιαξ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (1/10):


Άγιαξ-Μίλαν

Σέλτικ-Μπαρτσελόνα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.