Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαία νίκη για Νάπολι, «διπλό» στο «Βελοντρόμ» η Άρσεναλ (6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαία νίκη για Νάπολι, «διπλό» στο «Βελοντρόμ» η Άρσεναλ (6ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2013 00:20
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Νάπολι, η οποία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο κόντρα στη Ντόρτμουντ και πήρε τη νίκη στο «Σαν Πάολο» με 2-1. Σπουδαίο «διπλό» στο «Βελοντρόμ» για Άρσεναλ, 2-1 την Μαρσέιγ.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ αν και τα… χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά απέναντι στους περσινούς φιναλίστ του θεσμού.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο η Νάπολι ήταν αυτή που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ιγκουαΐν να πιάνει κεφαλιά στο 29ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Σούνινγκα και να «γράφει» το 1-0.

Μάλιστα ο Αργεντινός επιθετικός κέρδισε και την αποβολή του Βάιντενφελερ στο τέλος του ημιχρόνου, καθώς ο τερματοφύλακας των Γερμανών έκανε «χέρι» εκτός περιοχής σε προσπάθεια του άσου των «παρτενοπέι», με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε πάρει τον έλεγχο και «σφυροκοπούσε» την εστία της Ντόρτμουντ μέχρις ότου ο εξαιρετικός Ινσίνιε να κάνει το 2-0 με άπιαστη εκτέλεση φάουλ στο 67’.

Ωστόσο η Ντόρτμουντ δεν το έλαβε κάτω καθώς είχε δοκάρι με τον Ομπαμπεγιάνγκ, και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 87’ με αυτογκόλ του Σούνινγκα. Εν τέλει όμως, η Νάπολι κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και πήρε την πολύτιμη νίκη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Σπουδαίο «διπλό» στο «Βελοντρόμ» για Άρσεναλ


Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαία νίκη για Νάπολι, «διπλό» στο «Βελοντρόμ» η Άρσεναλ (6ος όμιλος)
Νίκη πανηγύρισε και η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την πορεία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν την εκτός έδρας παράδοση κόντρα σε γαλλικές ομάδες, καθώς παρέμειναν για 11ο σερί παιχνίδι αήττητοι, με τον Γουόλκοτ να ανοίγει το σκορ στο 65’, ενώ στο 84’ ο Ράμσεϊ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Εν τέλει, ο Αγιού με πέναλτι στο 90+3’ έβαλε το γκολ της τιμής για την Μαρσέιγ η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς την επόμενη αγνωστική θα αντιμετωπίσει στο «Βεστφάλεν» την Ντόρτμουντ.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Νάπολι 3

2. Άρσεναλ 3

3. Ντόρτμουντ 0

4. Μαρσέιγ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (1/10):


Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ

Άρσεναλ – Νάπολι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.