Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαλοτέλι

Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2013 00:30
Μαγικό ντεμπούτο για τον Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν, με τον «Super Mario» να πετυχαίνει δύο γκολ στην νίκη των «ροσονέρι» με 2-1 απέναντι στην Ουντινέζε, με το γκολ της νίκη όμως να σημειώνεται από ανύπαρκτο πέναλτι στο 94’.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, με τον Μπαλοτέλι να ανοίγει λογαριασμό με την φανέλα της Μίλαν, κάνοντας το 1-0 στο 25’. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» φάνηκε ότι πάτησαν φρένο με αποτέλεσμα ο Πίντσι να ισοφαρίσει στο 55 σε 1-1, εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων.

Η Μίλαν συνέχιζε να προβληματίζει καθώς δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, όμως την λύση στο σκοράρισμα βρήκε ο... διαιτητής, καθώς καταλόγισε στο 90+4’ πέναλτι σε –καθαρή- ανατροπή του Ελ Σαραουί στην περιοχή. Ο Μπαλοτέλι δεν αστόχησε, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Ξέφυγε πάλι η Γιουβέντους, ήττες για Ίντερ, Λάτσιο


Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαλοτέλι
Μπορεί η Νάπολι να «έπιασε» χθες την Γιουβέντους στην κορυφή, όμως οι «μπιανκονέρι» αντέδρασαν παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Κίεβο με αποτέλεσμα να μείνουν ξανά μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η «Γηραιά Κυρία» δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Σπυρόπουλου (κάθισε στον πάγκο και στα 90 λεπτά), με τον Μάτρι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Λίχτενστάινερ έκανε το 0-2 στο 42’, με τον Τερό στο 52’ να μειώνει απλώς για τους γηπεδούχους, καθώς η Γιουβέντους κράτησε με άνεση ως το τέλος το προβάδισμα.

Από την άλλη νέα «γκέλα» για την Ίντερ καθώς οι «νερατζούρι» γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την ουραγό Σιένα. Ο Εμεγκάρα στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, και παρότι ο Κασάνο μείωσε το επόμενο λεπτό, η Σιένα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 25’ με τον Σέστου να κάνει το 2-1.

Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαλοτέλι
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμα τους και εν τέλει τα κατάφεραν στο 55ο λεπτό με τον Εμεγκάρα να κερδίζει πέναλτι και την αποβολή του Κίβου. Ο Ροζίνα δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-1 και όλα έδειχναν εύκολη συνέχεια. Έτσι και έγινε καθώς η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να σημαδέψει το αντίπαλο δοκάρι με σουτ του Γκουαρίν.

Σοκ στο 90+5’ για τη Λάτσιο η οποία γνώρισε την ήττα με 3-2 απέναντι στην Τζένοα χάρη στο τέρμα του Μάρκο Ριγκόνι στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας νωρίς προβάδισμα χάρης σε δύο τέρματα του Μποριέλο στο 17’ και στο 22’.

Η Λάτσιο απάντησε στο δεύτερο μέρος, με τους Φλοκάρι (59’) και Μάουρι (82’ πεν.), όμως οι «γκριφόνι» δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ το οποίο ήρθε τελικώς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Νίκη για «Βιόλα», λύτρωσε τη Μπολόνια ο Κονέ


Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαλοτέλι
Στα άλλα παιχνίδια, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 απέναντι στη Πάρμα, ενώ η Μπολόνια ξεπέρασε το εμπόδιο της Πεσκάρα χάρη σε τέρμα του Παναγιώτη Κονέ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής


Παρασκευή

Ρόμα - Κάλιαρι 2-4

Σάββατο

Τορίνο - Σαμπντόρια 0-0

Νάπολι - Κατάνια 2-0

Κυριακή

Κιέβο - Γιουβέντους 1-2

Φιορεντίνα - Πάρμα 2-0

Τζένοα - Λάτσιο 3-2

Παλέρμο - Αταλάντα 1-2

Πεσκάρα - Μπολόνια 2-3

Σιένα - Ίντερ 3-1

Μίλαν - Ουντινέζε 2-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.