Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκόμεζ: «Τυχερός που θα μείνω εκτός μόνο για δύο μήνες»

Γκόμεζ: «Τυχερός που θα μείνω εκτός μόνο για δύο μήνες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 09:00
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Μάριο Γκόμεζ, όπως δήλωσε ο ίδιος στο facebook του αναφερόμενος στον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες, καθώς όπως τόνισε θα μπορούσε να είχε υποστεί μεγαλύτερη ζημιά.

Ο Γερμανός επιθετικός υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στο γόνατο του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με τη Κάλιαρι, και θα μείνει έκτος δράσης για δύο μήνες.

Ο ίδιος θέλησε να γράψει ευχαριστήριο μήνυμα στους οπαδούς των «βίολα» για την συμπαράσταση τους, αναφέροντας μάλιστα πως ο τραυματισμός του θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρός, κάτι που άμα συνέβαινε, θα έχανε όλη τη σεζόν.

Το μήνυμα του Γκόμεζ στους οπαδούς της Φιορεντίνα:


«Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την τρομερή υποστήριξη σας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης την Κυριακή.

«Είμαι χαρούμενος που ο χιαστός σύνδεσμος δεν έπαθε ζημιά. Ήμουν τυχερός γιατί θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρό το πρόβλημα. Πλέον θέλω να αναρρώσω το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω σε φόρμα. Θα υποστηρίζω μαζί σας την ομάδα για τις επόμενες εβδομάδες.

Είμαι σίγουρος πως τα υπόλοιπα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Forza Viola. Ο δικός σας Μάριο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.