Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Υποκλίθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ιμπραΐμοβιτς

«Υποκλίθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ιμπραΐμοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 01:34
Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε το παρόν στο «Καραισκάκη» έμεινε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας πως η ομάδα του δεν πήρε εύκολα τη νίκη παρά το τελικό σκορ.

Ο Σουηδός φορ «υποκλίθηκε» στην ατμόσφαιρα» που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» η οποία δίνει μεγάλο αβαντάζ στους «ερυθρόλευκους» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, μιλώντας για τον αγώνα, τόνισε πως η νίκη δεν ήρθε εύκολα για την Παρί παρά το τελικό 4-1, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως όλα τα παιχνίδια στον θεσμό θα είναι δύσκολα για τους «πρωτευουσιάνους»:

«Υποκλίθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ιμπραΐμοβιτς
«Σημασία έχει η νίκη που πήραμε. Επικρατήσαμε 4-1. Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός και είναι μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό. Είχα μιλήσει με τον Μέλμπεργκ και μου είχε πει πως όντως ο κόσμος είναι φανταστικός.

Τελικά, το έζησα και εγώ αυτό και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη
», είπε αρχικά ο Σουηδός φορ ο οποίος έχασε πέναλτι στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

«Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση και σήμερα (σ.σ χθες) πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που μας στέλνουν πιο κοντά στην πρόκριση. Αν είμαστε εμείς πρώτοι, δεν μας νοιάζει τι συμβαίνει.

«Μία ομάδα χρειάζεται ισορροπία για να φτάσει στις επιτυχίες. Έτσι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο
».

(*) Στη δεύτερη φωτογραφία το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.