Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» για Γιουνάιτεντ, «διπλό» στο «Ανοέτα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» για Γιουνάιτεντ, «διπλό» στο «Ανοέτα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 00:37
Με τον Ρούνεϊ να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Μπάγερν Λεβερκούζεν στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Διπλό» στο «Ανοέτα» η Σαχτάρ, 2-0 τη Σοσιεδάδ.

Στο ντεμπούτο το Ντέιβιντ Μόγιες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Μπάγερν Λεβερκούζερν στην πρεμιέρα της στους ομίλους του θεσμού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Ρούνεϊ, και παρά την ισοφάριση της Λεβερκούζεν από τη βολίδα του Ρόφλες στο 54', οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, με τον Φαν Πέρσι να δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 59’ με όμορφο γκολ, ενώ ο Άγγλος φορ με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 70’ «σφράγισε» τη νίκη για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Μάλιστα ο ίδιος έβγαλε την ασίστ στον Βαλένσια για το 4-1 στο 79’, ενώ ο Τορπάκ στο 88’ απλώς μείωσε για το τελικό 4-2. Αξίζει να σημειωθεί πως το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς η Γιουνάιτεντ έχασε δύο γκολ σε κενό τέρμα!

«Άλωσε» το «Ανοέτα» η Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Τεσσάρα» για Γιουνάιτεντ, «διπλό» στο «Ανοέτα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σαχτάρ έφυγε με τη νίκη από το «Ανοέτα» της Σοσιεδάδ, επικρατώντας με 2-0.

Η ισπανική ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το πλήρωσε, καθώς η Σαχτάρ ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Τεξέϊρα (65’, 87’).

Έτσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου με 3 βαθμούς πριν την μεταξύ τους μονομαχία στην Ουκρανία.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου


1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 3

3.Λεβερκούζεν 0

4.Σοσιεδάδ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (02/10):


Λεβερκούζεν - Σοσιεδάδ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.