Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «σκότωσε» η άμυνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «σκότωσε» η άμυνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2013 00:12
Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δύο δοκάρια και ένα τρομερό γκολ από τον Βάις, ωστόσο στην επανάληψη δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και ηττήθηκε με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σκόραρε τρία γκολ από αδράνειες της άμυνάς της ελληνικής ομάδας σε εκτελέσεις κόρνερ! Έπιασε πέναλτι ο Ρομπέρτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, με τους Βάις και Φουστέρ να σημαδεύουν τα δοκάρια του Σιρίγκου, πριν ο Καβάνι κάνει το 1-0 για τη Παρί κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 19’.

Ωστόσο ο Βάις κατάφερε να απαντήσει, καθώς με προσωπική ενέργεια, πέρασε δύο αμυντικούς της γαλλικής ομάδας και ισοφάρισε σε 1-1 στο 25’ με πλασέ.

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε ένα ακόμα τέρμα που θα το έδινε το προβάδισμα. Και το πλήρωσε…

Και αυτό διότι, στο δεύτερο μέρος η Παρί πάτησε… γκάζι με την είσοδο του Λαβέτσι και πήρε τον έλεγχο κόντρα σε έναν αγνώριστο -σε σχέση με το πρώτο μέρος- Ολυμπιακό ο οποίος είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο.

Η ζημιά όμως για την ελληνική ομάδα ήρθε από τα κόρνερ, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ (!) εκμεταλλευόμενοι την αμυντική αδράνεια των παικτών του Μίτσελ.

Ο Μότα έκανε το 2-1 για την Παρί στο 68’, ενώ ο ίδιος με γκολ «καρμπόν» στο 73’ διαμόρφωσε το 3-1.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει και παρότι ο Ρομπέρτο έπιασε πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς, εν τέλει ο Μαρκίνιος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 86’ για να βάλει το «κερασάκι» στην μεγάλη νίκη της Παρί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μετζανί, Σιόβας, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ντομίνγκεζ (60’ Κάμπελ), Βάις (84’ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74’ Σαβιόλα), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Εντιγκά.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιριγκού, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουιντί, Μότα, Βεράτι (77’ Ραμπιό), Λούκας Μόουρα (46’ Λαβέτσι), Καβάνι (89’ Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «σκότωσε» η άμυνα
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Άντερλεχτ στην Λισαβόνα και πέρασε στην κορυφή μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στο Παρίσι. Σκόρερ για τους «αετούς» οι Τζούρισιτς (4’) και Λουιζάο (30’). Βασικός έπαιξε ο Φέισα.

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ την επόμενη αγωνιστική, καθώς μια ήττα θα τον αφήσει πολύ πίσω στην μάχη για μια θέση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα θα χάσει έδαφος και για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 3

2. Μπενφίκα 3

3. Άντερλεχτ 0

4. Ολυμπιακός 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.