Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2013 00:09
Το απόλυτο της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ σταμάτησε στο «Λίμπερτι», καθώς οι «κόκκινοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 απέναντι στη Σουόνσι, με τον Τζόντζο Σέλβεϊ να συμμετέχει και στα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης!

Αρχικά, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 για τη Σουόνσι, ωστόσο ο ίδιος δύο λεπτά μετά έδωσε… ασίστ στον πρώην συμπαίκτη του, Στάριτζ ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 4’.

Μάλιστα ο Σέλβεϊ υπέπεσε σε νέο λάθος στο 36’ , καθώς έδωσε τη μπάλα στον Μόουσες και αυτός δεν χαρίστηκε, κάνοντας το 2-1 στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Άγγλος χαφ πήρε το… αίμα του πίσω όταν στο 64’ έδωσε την μπάλα στον Μίτσου και αυτός από κοντά ισοφάρισε σε 2-2 για την Σουόνσι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για το γκολ της νίκης, με τη Λίβερπουλ να περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, ωστόσο οι παίκτες του Μίκαελ Λάουντρουπ δεν κατάφεραν να σκοράρουν ένα 3ο τέρμα μέχρι τη λήξη.

Έτσι η Λίβερπουλ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Σουόνσι έφτασε τους 4.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.