Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Να  αποβάλλονται όσοι βουτάνε για να πάρουν πέναλτι»

«Να αποβάλλονται όσοι βουτάνε για να πάρουν πέναλτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2013 15:21
Εκνευρισμένος με τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις ο οποίος δήλωσε πως οι παίκτες που βουτάνε για να κερδίσουν πέναλτι θα πρέπει να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη, αναφερόμενος στον Άσλεϊ Γιάνγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, με τον Άσλεϊ Γιάνγκ να ανοίγει τον δρόμο προς τη νίκη καθώς κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ντιγκατσόι, βουτώντας στην περιοχή των «νεοφώτιστων», με τον διαιτητή να δείχνει «άσπρη βούλα».

Μάλιστα ο Άγγλος άσος είχε ήδη πάρει κίτρινη κάρτα έχοντας επιχειρήσει να κερδίσει πέναλτι με τον ίδιο τρόπο νωρίτερα στην αναμέτρηση.

«Να  αποβάλλονται όσοι βουτάνε για να πάρουν πέναλτι»
Την ενέργεια του δεν άφησε ασχολίαστη ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Στιβ Πάρις, υποστηρίζοντας πως τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να τιμωρούνται με απευθείας κόκκινη κάρτα:

«Εάν ο παίκτης αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη όταν σταματάει τον αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ, τότε ο διαιτητής θα πρέπει να αποβάλει και αυτόν που βουτάει στην περιοχή για να κερδίσει πέναλτι.

Μάλιστα το πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ, όχι μόνο δεν ήταν φάουλ αλλά ήταν και εκτός περιοχής. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι ενώ ο Ντιγκατσόι ο οποίος αποβλήθηκε δεν θα είναι μαζί μας για ένα αγώνα.

Ο διαιτητής ίσως μας κόστισε έναν πολύτιμο βαθμό ο οποίος θα μπορούσε να μας βοηθήσει να μείνουμε στην κατηγορία
», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της Κρίσταλ Πάλας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.