Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα για Ρεάλ στο ντεμπούτο του Αλκαράθ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα για Ρεάλ στο ντεμπούτο του Αλκαράθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2013 04:37
Με αυτογκόλ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 22', η Ρεάλ υπέπεσε σε νέα «γκέλα» στο πρωτάθλημα, καθώς οι «μερέγχες» ηττήθηκαν με 1-0 με αντίπαλο την Γρανάδα, στο ντεμπούτο του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο της.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Γρανάδα να κερδίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τη «βασίλισσα» να παρουσιάζει ίσως τη χειρότερη εικόνα της τη φετινή σεζόν, μη μπορώντας να σουτάρει ούτε μία φορά στο στόχο στο 1ο ημίχρονο (!)

Έτσι το αυτογκόλ του Πορτογάλου στο 22’ της αναμέτρησης με κεφαλιά σε προσπάθεια του να διώξει, αποτύπωσε πλήρως την εικόνα της Ρεάλ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ρίχνοντας στο δεύτερο μέρος τους Μπενζεμά και Καχεγιόν, ωστόσο φαίνεται ότι το μυαλό των παικτών του «Special One» είχε μείνει στο «Ελ Κλάσικο» της Τετάρτης, μη μπορώντας να απειλήσουν αισθητά την εστία του Τόνιο.

Στα άλλα παιχνίδια, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Λεβάντε ηττήθηκε με 3-2 εκτός απέναντι στην Εσπανιόλ, η Χετάφε κέρδισε με 3-1 τη Ντεπορτίβο, ενώ η Οσασούνα επικράτησε με 1-0 της Θέλτα.

Τα αποτελέσματα


Οσασούνα - Θέλτα 1-0

Χετάφε - Λα Κορούνια 3-1

Εσπανιόλ - Λεβάντε 3-2

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.