Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ ο Μπέιλ, απώλεια για Ρεάλ, στο 90+4’ η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ ο Μπέιλ, απώλεια για Ρεάλ, στο 90+4’ η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2013 03:23
Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Ρεάλ, ωστόσο η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Μαδριγάλ» της Βιγιαρεάλ, με τους νεοφώτιστους να την υποχρεώνουν στην πρώτη της φετινή απώλεια με το τελικό 2-2. Τέσσερα στα τέσσερα για Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και Μπαρτσελόνα με γκολ στο 90+4’!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, και αμφότερες υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους φετινή απώλεια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Κάνι, ωστόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ στο ντεμπούτο του κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39’ με κοντινό πλασέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 64’, ωστόσο ο Σάντος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 70’. Μάλιστα η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Σοκ στο 89’, «λύτρωση» στο 90+4’ για Μπαρτσελόνα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ ο Μπέιλ, απώλεια για Ρεάλ, στο 90+4’ η Μπαρτσελόνα!
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ισοφαρίστηκε στο 89’ με αντίπαλο τη Σεβίλλη, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» με γκολ του Σάντσες στο 90+4’ επικράτησαν με 3-2 στο «Καμπ Νου» και έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Εύκολο βράδυ έδειχνε πως θα είχε η Μπαρτσελόνα η οποία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Σεβίλλη, χάρη στα γκολ των Άλβες (36’) και Μέσι (75’).

Ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να απαντήσουν, με τον Ράκιτιτς να μειώνει στο 80’ σε 2-1, ενώ ο Κόκε «πάγωσε» το Καμπ Νου στο 89’ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Μέσι ο οποίος πήρε πάνω του όλη την άμυνα της Σεβίλλης, και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Σάντσες ο οποίος «λύτρωσε» την ομάδα του στο 90+4’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

4X4 για Ατλέτικο, «κόλλησε» η Σοσιεδάδ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκολ ο Μπέιλ, απώλεια για Ρεάλ, στο 90+4’ η Μπαρτσελόνα!
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έκανε το 4 στα 4 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, χάρη στη νίκη της με 4-2 κόντρα στη Αλμεριά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νταβίντ Βίγια άνοιξε το σκορ στο 15’ ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Ντιέγκο Κόστα (37’ πεν), Τιάγκο Μέντες (64’) και Ραούλ Γκαρθία (67’).

Τέλος, το μυαλό της στη Σαχτάρ είχε η Σοσιεδάδ η οποία «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στη Λεβάντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.