Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από την Ξάνθη ο Καραγεωργίου

Παραιτήθηκε από την Ξάνθη ο Καραγεωργίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2013 01:59
Την παραίτηση του από τον πάγκο της Ξάνθης υπέβαλλε ο Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στο «Καραϊσκάκη», αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου πως υπέβαλε την παραίτηση του η οποία, είναι στη διάθεση της διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που έπαιξε καλά και κέρδισε. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής, βλέποντας μία τέτοια εικόνα της ομάδας μου, ούτε μπορώ να το δεχθώ ούτε να το ανεχθώ.

Αναλαμβάνω την ευθύνη και σταματάω να είμαι προπονητής. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει πολλά και φεύγω για να βρει την τύχη της ομάδα με κάποιον άλλο προπονητή. Θα ενημερώσω και την διοίκηση
».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Ξάνθης μίλησε με σκληρά λόγια για την ομάδα του, χαρακτηρίζοντάς την συνονθύλευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού που πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους μ' αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Ξάνθη, όπως αυτή παρουσιάζεται στο α' ημίχρονο κι ένα εξίσου μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας για την τραγική αυτή εικόνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτή η ομάδα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.