Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 90+5' για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 90+5' για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2013 21:49
Σε ένα παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις, Αστέρας και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2 στην Τρίπολη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+5’ χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Περόνε.

Οι «πράσινοι» μπορεί να προηγήθηκαν δύο φορές με τέρματα του Σισοκό, ωστόσο ο Αστέρας ισοφάρισε και τις δύο και δεν επέτρεψε στον καλό Παναθηναϊκό να φύγει με την νίκη από την Τρίπολη.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Σισοκό μόλις στο 6ο λεπτό έβαλε μπροστά το «τριφύλλι», ανάβοντας νωρίς «φωτιά» στο παιχνίδι. Ο Αστέρας παρότι έδειχνε ότι ήθελε να αντιδράσει, δεν μπορούσε να απειλήσει, με τον Σο να χάνει καλή ευκαιρία για το 0-2, καθώς ο Ράγιος να έδιωξε στην γραμμή.

Μάλιστα ο ίδιος 26’ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Αστέρα, ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ, στην πρώτη επίθεση με ουσιαστικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Καλός ρυθμός χωρίς πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια, με τον Αστέρα να έδειχνε πιο ανεβασμένος, ενώ στο 32’ θα μπορούσε να είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Γιάχος δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Βελάσκες ύστερα από φάουλ πάνω στο Περόνε.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και η υπεροχή του «σφραγίστηκε» με το δεύτερο γκολ του Σισοκο στο 72’, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Φούλοπ, πετυχαίνοντας ένα τέρμα για χάιλαιτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά για να ανέβει κατακόρυφα στα τελευταία λεπτά, με τον Αστέρα να χάνει μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Περόνε στο 90+2’, ενώ ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει, με τον Μαυρία να «σπαταλάει» τετ-α-τετ με τον Φούλοπ.

Τελικώς, στο 90+4’ ύστερα από χέρι του Μπουμσόνγκ, ο Γιάχος έδωσε πέναλτι στον Αστέρα και ο Περόνε ένα λεπτό μετά δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, πληγώνοντας στο τέλος τους «πράσινους».

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (46’ Φορμίκα), Αλβάρες, Ουσέρο (76’ Έγκον), Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (62’ Κάφα), Περόνε.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Μπουμσονγκ, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Ζέκα (91’ Μαυρίας), Καζιγιάμα (65’ Φουρλάνος), Σισοκό, Τοτσέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.