Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Εύκολη νίκη για Παρί  πριν τον Ολυμπιακό

Σαμπιονά: Εύκολη νίκη για Παρί πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2013 23:27
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπορντό στο «Σαμπάν Ντελμάς» και «σκαρφάλωσε» -προσωρινά- στην κορυφή του Σαμπιονά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, και με τον Λοράν Μπλαν να αφήνει για 80 λεπτά στον πάγκο τον Έντινσον Καβάνι, η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Μπορντό και πλέον μπορεί να σκάφτεται την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Ματουιντί (30’) και Λούκας (64’), ενώ είχαν ευκαιρίες και για 3ο γκολ, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ξεκινάει βασικός και δίνει τη θέση του στο 81’ στον Έντινσον Καβάνι.

Οι συνθέσεις:


Μπορντό: Καρασό, Μαριάνο, Ενρίκε, Σανέ, Όρμπαν, Ενγκουέμο, Ποκό, Ομπρανιάκ, Σαϊβέ (75' Ζουσιέ), Μπελαΐ (65' Ρολάν), Ντιαμπατέ (75' Σακό).

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Ά. Κόστα, Τ. Σίλβα, Ντιν, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας (82' Κομάν), Ονζεντά (73' Ραμπιό), Ιμπραΐμοβιτς (81' Καβάνι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.