Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέργκ: «Πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»!

Μπέργκ: «Πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2013 12:56
Να πάρει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό το… γρηγορότερο δυνατόν θέλει ο Μάρκους Μπέργκ όπως δήλωσε σε συνέντευξη του, με τον ίδιο να συμπληρώνει λέγοντας πως δεν ήρθε στην ομάδα για να βγει 5-6ος.

Ο Σουηδός φορ των «πρασίνων» σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ», που θα μεταδοθεί αυτή το Σάββατο (12:00), έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια μεγάλη ομάδα όπως εμείς οφείλει να το κάνει αυτό».

Ο ίδιος δήλωσε πως η ομάδα δουλεύει σκληρά για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως ελπίζει να κερδίσει θέση στην εθνική Σουηδίας μέσω του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ


Το ματς με τον Πλατανιά είναι ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα;

«Nαι είναι αλήθεια. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια. Άλλωστε αυτός είναι και ο αντικειμενικός στόχος στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα. Ελπίζω αυτό να επιβεβαιωθεί την Κυριακή. Μετά από αυτό θα έχουμε έναν άλλο αγώνα και γενικά κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Κάθε ματς έχει ειδικό βάρος, εμείς αγωνιζόμαστε από την αρχή όλοι μαζί, μαθαίνουμε το παιχνίδι του άλλου και πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο. Πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο»

Πόσο μακριά θες να φτάσεις με τον Παναθηναϊκό;

«Όλοι ονειρεύονται να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και μετά να παίξουν στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό υπέγραψα για 4 χρόνια έχοντας αρκετούς στόχους. Δεν ήρθα για να βγαίνω 5-6ος. Εμένα στόχος μου είναι το πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να γίνει το γρηγορότερο δυνατό. Αυτό είναι μονόδρομος. Δεν ξέρω αν γίνει αυτό το χρόνο η τον επόμενο, όμως αυτό πρέπει να είναι ο στόχος μας. Μια μεγάλη ομάδα όπως εμείς οφείλει να το κάνει αυτό».

θέλει χρόνο για να αποφέρει καρπούς, με την πίεση για θετικά αποτελέσματα;

«Πιστέψτε κανείς δεν θέλει να πάμε καλά περισσότερο από τους παίκτες. Δουλεύουμε κάθε ημέρα σκληρά τόσες ώρες. Δεν το κάνουμε επειδή θέλουμε να σπάμε πλάκα. Προσπαθούμε για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παλεύουμε να βοηθηθούμε μεταξύ μας , να βοηθήσουμε το σύλλογο. Ευελπιστώ πως θα έρθουν καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς. Για αυτό πολεμάμε ... Δεν πρέπει, όμως, να λέμε πολλά βασικά πρέπει να το αποδείξουμε . Πρέπει με χαμηλούς τόνους να τα δίνουμε όλα σε προπόνηση και στο γήπεδο και θα έρθουν τα αποτελέσματα γιατί έχουμε ομάδα με ποιότητα».

Εσείς ως Σουηδια, έχετε κρίσιμο ματς με την Αυστρία πες μου τα προγνωστικά σου και αν έχεις στόχο να φορέσεις ξανά την φανέλα με το εθνόσημο;

«Είναι όνειρο μου να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Όμως, τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν εδώ στον Παναθηναϊκό. Εάν αγωνίζομαι καλά στον Παναθηναϊκό και διακριθώ θα με καλέσουν και στην Εθνική ομάδα. Εγώ ελπίζω πως θα προκριθούμε στο παγκόσμιο κύπελλο, αλλά ελπίζω επίσης να αγωνιστώ τόσο καλά ώστε να καλέσει ο προπονητής μου. Εάν κερδίσουμε την Αυστρία σε ένα κρίσιμο ματς σφραγίζουμε τη δεύτερη θέση για τα μπαραζ. Αυτή την ώρα έχουμε πάντως πιθανότητες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.