Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Εθνική Μεξικού ο Βούκετιτς

Ανέλαβε την Εθνική Μεξικού ο Βούκετιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2013 08:27
Την τεχνική ηγεσία του Μεξικού ανέλαβε ο Βίκτορ Μανουέλ Βούκετιτς ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει την εθνική ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Χοσέ Μανουέλ Ντε Λα Τόρε από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρήκε τον αντικαταστάτη του, με τον Βίκτορ Μανουέλ Βούκετιτς να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Ο 57χρονος τεχνικός είναι ένας από τους πιο έμπειρους και αναγνωρισμένους προπονητές της χώρας, με τον ίδιο να κατακτά τρία διαδοχικά τρόπαια ΚΟΝΚΑΚΑΦ (Τσάμπιονς Λιγκ της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής) με την Μόντερέι, ωστόσο παρά τις πολλές του επιτυχίες που έφερε στον σύλλογο, είδε πρόσφατα την πόρτα της εξόδου από την μεξικάνικη ομάδα λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της στο νέο πρωτάθλημα.

Πλέον ο ίδιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει το Μεξικό στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς οι «τρικολόρες» ισοβαθμούν στην 4η θέση του ομίλου των ομάδων της Β. Αμερικής με τον Παναμά, ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στις 11 Οκτωβρίου, όποθ και χρειάζονται μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.