Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οζίλ: «Η Άρσεναλ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Οζίλ: «Η Άρσεναλ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2013 17:42
Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο νεοαποκτηθέντας άσος της Άρσεναλ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης των «κανονιέρηδων», έβαλε ψηλά τον πήχη δηλώνοντας πως η νέα του ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν η κύρια αιτία για να αφήσει την Ρεάλ για λογαριασμό της Άρσεναλ, ενώ ο ίδιος απάντησε στο σχόλιο του Φλορεντίνο Πέρεθ:

«Φυσικά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο κάθε παίκτης θέλει να είναι επιτυχημένος και η Άρσεναλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Οζίλ: «Η Άρσεναλ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
Βεβαίως και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό με αυτήν την ομάδα και γι’ αυτό δουλεύουμε. Θα είναι δύσκολο φυσικά, γιατί το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο δυνατό στον κόσμο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε σε επιτυχίες.

Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά ταυτοχρόνως θα είναι και αποτελεσματικό. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους, αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει
».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ:

«Η Άρσεναλ είναι μια πολύ επιτυχημένη και γνωστή ομάδα η οποία έχει πολύ νέους και εξελίξιμους παίκτες. Αυτός ήταν ένας λόγος για μένα να έρθω, καθώς θέλω να συνεχίζω να βελτιώνομαι. Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ, ενός πολύ μεγάλου τεχνικού. Ήταν το πιο σημαντικό που ο Βενγκέρ με συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του και εμπιστεύεται τις ικανότητες μου».

Μάλιστα, ο ίδιος απάντησε στα σχόλια του Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος υποστήριξε πως είναι «γυναικάς» και το είχε παρακάνει με τη νυχτερινή ζωή:

«Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τη Ρεάλ, γιατί πέρασα τρία επιτυχημένα χρόνια εκεί. Έκανα σπουδαίες φιλίες και καταφέραμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος που με ξέρει, ξέρει τι επαγγελματίας είμαι. Δείτε τον αριθμό των αγώνων που έπαιξα (σ.σ 159). Πώς γίνεται κάποιος που δεν δείχνει επαγγελματική συμπεριφορά να παίξει τόσα παιχνίδια;».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.