Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Έκλεισαν θέση Αργεντινή, ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα

Προκριματικά Μουντιάλ: Έκλεισαν θέση Αργεντινή, ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2013 13:35
Την πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ πανηγύρισε η Αργεντινή, η οποία διέλυσε με 5-2 την Παραγουάη και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού.

Μπορεί η Αργεντινή να χρειαζόταν μόλις μια ισοπαλία για να «σφραγίσει» την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ, ωστόσο η «αλμπισελέστε» επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Παραγουάης στο Ασουνσιόν.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μέσι, με την Παραγουάη να ισοφαρίζει με τον Νούνιες στο 17’. Κάπου εκεί, η ομάδα του Σαμπέλα πάτησε… γκάζι, σημειώνοντας τρία τέρματα με τους Αγουέρο (32’), Ντι Μαρία (50’) και Μέσι (53’ πεν.) και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Ο Σάντα Κρουζ μείωσε στο 86’ για την Παραγουάη και στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκιες διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Έκλεισαν θέση ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα


Προκριματικά Μουντιάλ: Έκλεισαν θέση Αργεντινή, ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα
Θέση στα τελικά του θεσμού εξασφάλισαν ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα, με τους Αμερικανούς να επικρατούν με 2-0 στο ντέρμπι με το Μεξικό, ενώ η Κόστα Ρίκα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τζαμάικα.

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 2-0 του Μεξικού στο Οχάιο και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Λάντον Ντόνοβαν ο οποίος παρότι έπαιζε με ένα μάτι (το άλλο ήταν πρησμένο), κατάφερε να «φτιάξει» το πρώτο γκολ στον Τζόνσον (49’) και να πετύχει το δεύτερο στο 78’, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Στα τελικά του Μουντιάλ προκρίθηκε και η Κόστα Ρίκα, η οποία -έχοντας βασικό τον Τζόελ Κάμπελ- ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Τζαμάικα και εξασφάλισε μια θέση για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Από την άλλη σε περιπέτειες μπαίνει το Μεξικό καθώς θέλει απαραίτητα νίκη απέναντι στον Παναμά την επόμενη αγωνιστική εάν θέλει να εξασφαλίσει τα μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.