Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ ο Ανάκογλου

Στην ΑΕΚ ο Ανάκογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2013 20:15
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα χρόνια ο Δημήτρης Ανάκογλου, με την «Ένωση» να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του νεαρού χαφ, κερδίζοντας στο νήμα τον Παναθηναϊκό ο οποίος ενδιαφέρονταν για την περίπτωση του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί σήμερα στα γραφεία των «πράσινων», και φέρονταν ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, ωστόσο η ΑΕΚ αυξάνοντας την προσφορά της κατάφερε να αποκτήσει αυτή τον ποδοσφαιριστή ο οποίος και υπέγραψε για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Έβαντ Λίνεν, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια φέτος στη Football League, με την φανέλα του Πανσεραικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ : «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό έως τις 30/6/2016».

Πήρε και Αναστασόπουλο


Στην ΑΕΚ ο Ανάκογλου
Εκτός του Ανάκογλου, την φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Ο 22χρονος μέσος μέχρι πρότινος της Καβάλας, υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 5000 ευρώ και αναμένεται και αυτός να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Αναστασόπουλο: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αναστασόπουλου έως τις 30/6/2013 με οψιόν ανανέωσης έως τις 30/6/2015"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.