Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ροσέλ: «Ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Κασίγιας»

Ροσέλ: «Ποτέ στην Μπαρτσελόνα ο Κασίγιας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2013 13:30
Το ενδεχόμενο να κινηθεί η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας απέκλεισε κατηγορηματικά ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών μιλώνοτας στο καταλανικό κανάλι «TV3» , αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του Βίκτορ Βαλντές, δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, απορρίπτοντας παράλληλα την προοπτική να κινηθεί για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας, όπως είχε γραφτεί σε δημοσιεύματα.

Ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνος ποτέ δεν θα έδινε 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ αποκάλυψε πως η Ρεάλ προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρει τον Νεϊμάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάντρο Ροσέλ στο καταλανικό κανάλι «TV3»


Για τις σχέσεις του με τον Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν:

«Όταν τον βλέπω, πάντα είμαι στην ευχάριστη θέση να μιλήσω μαζί του. Προσπάθησα να τον μεταπείσω για να μείνει στην ομάδα, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί για κάτι τέτοιο. Έχω προσπαθήσει, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι. Θα προσπαθήσουμε ξανά. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, και μάλιστα αρκετό».

Για τις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει την περίπτωση του Κασίγιας:

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν σύμβολα σε κάθε ομάδα. Δεν νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτηκε ποτέ να αποκτήσει τον Τσάβι, τον Μέσι, τον Πικέ και τον Ινιέστα. Δεν θα μπορούσα να δω τον Κασίγιας με το έμβλημα της Μπαρτσελόνα».

Για την μεταγραφή του Νεϊμάρ:

«Όταν είχαμε συμφωνήσει προφορικά με τον πατέρα του, είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη. Αυτό μας είπαν άνθρωποι από την Βραζιλία. Δεν έχω ρωτήσει τον Νεϊμάρ ή τον πατέρα του, αλλά αστειευτήκαμε όταν συμφωνήσαμε πως δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Η υπόθεση ήταν εύκολη για εμάς. Ο παίκτης από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούσε μέσω email στην Σάντος και την τελευταία στιγμή να αποκτήσει τον παίκτη».

Για τα 100 εκατ. ευρώ που φέρεται να έδωσε η Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ:

«Εγώ δεν θα έδινα ποτέ 100 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ, αλλά τα μέλη της Ρεάλ επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πάνω σε αυτό…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.