Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβληματίζει και στα φιλικά ο Παναθηναϊκός

Προβληματίζει και στα φιλικά ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2013 22:20
Προβληματίζει και στα φιλικά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οι Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα δεν άλλαξαν την κακή εικόνα των «πρασίνων» οι οποίοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Μουζακίτη. Ευθύνη και στα δύο τέρματα έχει ο Κοτσόλης.

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο (3-0) στη Νέα Σμύρνη και την ισοπαλία με τη Βέροια (1-1) στη Λεωφόρο για τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε και στο φιλικό με την Παναχαϊκή, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην Πάτρα, φανερώνοντας πολλά προβλήματα, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί, με την Παναχαϊκή, χωρίς να… πατήσει περιοχή, να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα μακρινά σουτ των Σιτόε (12’) και Μπόζιτς (31’), με τον Κοτσόλη να έχει μεγάλη εύθηνη.

Στις καθυστερήσεις ο Μουζακίτης μείωσε με την βοήθεια του Βιγιαρέχο, ενώ νωρίτερα ο ίδιος κέρδισε πέναλτι (86’), ωστόσο ο Νάνο αστόχησε.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τους νεοαποκτηθέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν.

Οι συνθέσεις


Παναχαϊκή: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοκκίνης, Πλεγάς (67' Κοντογουλίδης), Καζιάγκα, Σιτόε, Μπερτίν (82' Βαγγελόπουλος), Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Κιάσσος (67' Βασιλαντωνόπουλος), Μπόζιτς .

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (62' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Μπεργκ (70' Μπαλμπόα), Ατζαγκούν, Ρισβάνης, Ντίνας (75' Αποστολόπουλος), Πράνιτς (52' Αμπεΐντ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.