Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Λαβωμένη» στο Κίεβο η Αγγλία

«Λαβωμένη» στο Κίεβο η Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2013 19:47
Ακόμα μια σημαντική απουσία για την Αγγλία ενόψει της αναμέτρησης με την Ουκρανία, καθώς ο Ντανιέλ Στάριτζ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα ταξιδέψει στο Κίεβο για το κρίσιμο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα.

Με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να είναι τιμωρημένος αλλά και τους Γουέιν Ρούνει και Άντι Κάρολ να παραμένουν τραυματίες, ο Ρόι Χότζον έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μια απώλεια στη γραμμή κρούσης της Αγγλίας, καθώς ούτε ο Ντανιέλ Στάριτζ θα ταξιδέψει στο Κίεβο για τον αγώνα με την Ουκρανία.

Ο φορμαρισμένος επιθετικός της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, και μετά τον αγώνα με την Μολδαβία, θα χάσει και την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως δεν θα κληθεί κανένας παίκτης για να τον αντικαταστήσει.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία μετά τη χθεσινή νίκη της με 4-0 επί της Μολδαβίας, «έπιασε» στην 1η θέση του ομίλου της το Μαυροβούνιο με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την προσεχή αντίπαλο της Ουκρανία, η οποία έφτασε τους 14 μετά την ευρεία νίκη της με το εντυπωσιακό 9-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.