Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Νιώθω ντροπή για την εικόνα του πρώτου μέρους»

Σάντος: «Νιώθω ντροπή για την εικόνα του πρώτου μέρους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2013 01:17
Έξαλλος από την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Λιχτενστάιν παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος. «Νιώθω ντροπή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στην κάμερα του Mega αμέσως μετά τη νίκη της Ελλάδας με 1-0 στο Λιχτενστάιν, έκανε λόγο για ομάδα καρικατούρα στο πρώτο ημίχρονο η οποία δεν έκανε τίποτα από τα όσα είχαν δουλευτεί στην προπόνηση, ωστόσο στη συνέχεια δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνιση του δεύτερου μέρους, από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ακόμα η 1η θέση δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η νίκη της Σλοβακίας μέσα Βοσνία (1-0) περιπλέκει τον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Mega:


«Ως προπονητής νιώθω ντροπή για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και ελπίζω και οι ποδοσφαιριστές μου να νιώθουν το ίδιο. Ήμασταν μια καρικατούρα ποδοσφαιρικής ομάδας. Η κατοχή ήταν στα ίδια επίπεδα, ούτε μαρκάραμε, ούτε πιέζαμε δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και δεν καταφέραμε να βγάλουμε τίποτα από όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες.

Πραγματικά, αν ήμουν στην εξέδρα δεν θα μπορούσα να καταλάβω ποια ομάδα ήταν η Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να δείξουμε σοβαρότητα. Νομίζω ότι η διαφορά ήταν ξεκάθαρη στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το γκολ φάνηκε ότι θα έμπαινε κάποια στιγμή αφού είχαμε πολλές ευκαιρίες.


Για το αποτέλεσμα:

«Η Ελλάδα κέρδισε δίκαια το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και από τη στιγμή που θέλουμε να βρισκόμαστε στο Μουντιάλ θα πρέπει αυτό να το δείξουμε πιο έντονα. Εμείς από τη δικιά μας πλευρά πρέπει να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα για να μην κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο αν χαθεί η ευκαιρία. Πάντως, ακόμη δεν εξαρτάται κάτι από εμάς».

Για τη νίκη της Σλοβακίας μέσα στη Βοσνία:

«Ουσιαστικά το άλλο αποτέλεσμα περιπλέκει τα πράγματα καθώς βάζει και τη Σλοβακία στο παιχνίδι. Πλέον, μπορεί να βγει ακόμη και πρώτη, το είχαμε πει από τη μεταξύ μας αναμέτρηση ότι οι Σλοβάκοι δεν είναι εκτός παιχνιδιού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.