Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάτα: «Χαρούμενος που έμεινα στην Τσέλσι»

Μάτα: «Χαρούμενος που έμεινα στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2013 16:53
Χαρούμενος που έμεινε στην Τσέλσι παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του παρουσιάστηκε ο Χουάν Μάτα, ο οποίος δήλωσε πως ποτέ δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Ο Ισπανός χαφ βρέθηκε –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- αρκετά κοντά στο να αποχωρήσει από την Τσέλσι, με την Άρσεναλ, την Τότεναμ και την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από τη Γαλλία την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η Παρί είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή ώστε αυτός να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι!

Ωστόσο, ο διεθνής χαφ μιλώντας στο κανάλι της Τσέλσι, δήλωσε χαρούμενος που έμεινε στους Λονδρέζους και πως ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον σύλλογο:

«Νομίζω πως είναι φυσιολογικό σε κάθε μεταγραφική περίοδο να δημιουργούνται αρκετές φήμες. Ωστόσο είμαι χαρούμενος εδώ. Στην Τσέλσι έχω περάσει ίσως τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω και άλλους τίτλους με την ομάδα.

Ο μόνος μου στόχος ήταν να μείνω εδώ, να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω μια ακόμα καλή σεζόν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.