Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανε ο Κάτσε»

Στέφενς: «Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανε ο Κάτσε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2013 21:08
Την ενέργεια του Έργκους Κάτσε και τη φωτογραφία με την μπλούζα του UCK, καταδίκασε ο Χουμπ Στέφενς ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε πως η ομάδα πρέπει πρώτα να ακούσει τι έχει να πει ο παίκτης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, καταδίκασε την ενέργεια του Κάτσε, τονίζοντας πως θα έπρεπε να γνωρίζει πώς έχει η συγκεκριμένη κατάσταση και πως δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανε.

Παρόλα αυτά ο ίδιος πρόσθεσε πως στην ομάδα οφείλουν να ακούσουν πρώτα τι έχει να πει ο νεαρός άσος.

Αναλυτικά όσα είπε στο paokfc.gr:


Είναι λίγο περίεργες οι προπονήσεις με τόσους διεθνείς ποδοσφαιριστές να λείπουν;

Είναι καλό που έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους νέους παίκτες από την ομάδα Κ20 που προπονούνται μαζί μας… Μπορούμε να τους φωνάξουμε ανά πάσα στιγμή. Είναι μέρες που δουλεύουμε σκληρά με τους παίκτες κι ελπίζω από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να έχουμε μαζί μας παίκτες που είναι τραυματίες, να τους επαναφέρουμε στις προπονήσεις, στο γήπεδο, πράγμα που αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό.

- Μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων η ομάδα έχει να δώσει 23 παιχνίδια. Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείτε μια τέτοια κατάσταση;

Δεν είναι δύσκολο, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιους τραυματισμούς κι ελπίζω οι ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιήσουν σωστά το χρόνο που έχουμε τώρα ώστε να είναι έτοιμοι την περίοδο με τα συνεχόμενα ματς. Έχουμε μια καλή ομάδα νομίζω και μπορούμε να δουλέψουμε ακόμη και με μερικά προβλήματα τραυματισμών, όχι όμως αν αυτά είναι πάρα πολλά, ειδικά όταν έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια.

- Πρέπει να σας κάνω μια επιπλέον ερώτηση τώρα που τελείωσαν οι μεταγραφές και οριστικοποιήθηκε το ρόστερ μέχρι τουλάχιστον τον Γενάρη. Θεωρείτε ότι η υπάρχουσα ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει τους υψηλούς στόχους τους δικούς σας αλλά και του Συλλόγου;

Ελπίζουμε ναι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Πρέπει απλά καθημερινά να δείχνουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο . Και δεν εννοώ μόνο στους αγώνες, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις. Με καλή αυτοσυγκέντρωση και σωστό πνεύμα, νομίζω θα τα καταφέρουμε.

- Άλλο ένα δύσκολα διαχειρίσιμο θέμα, είναι αυτό που προέκυψε με τη φωτογραφία του Κάτσε – νομίζω έχετε ενημερωθεί. Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε την συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών έξω από το γήπεδο και τελικά, είναι αυτό αρμοδιότητα του προπονητή;

Νομίζω ότι είμαστε και εμείς υπεύθυνοι (σ.σ. για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά). Δεν ήταν κάτι έξυπνο το να κάνει τέτοιο πράγμα. Έπρεπε να ξέρει πώς έχει η συγκεκριμένη κατάσταση κι εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κάτι αντίθετο. Πρέπει όμως να τον ακούσουμε πρώτα και να δούμε τι θα κάνουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.