Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 ο Νάνι!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 ο Νάνι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2013 17:23
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 θα φοράει ο Νάνι ο οποίος υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν και βρέθηκε μια «ανάσα» από το να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ», τελικά ο Πορτογάλος εξτρέμ θα παραμείνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Νάνι θα είναι μαζί μας για άλλα πέντε χρόνια. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική και εμπειρία παρά τα 26 του χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Με τη σειρά του, ο Νάνι δήλωσε: «Το να παίζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα. Όταν ήρθα στο σύλλογο ποτέ δεν φαντάστηκα τις επιτυχίες που γνώρισα με την ομάδα. Είναι κίνητρο για μένα να προπονούμαι κάθε μέρα με παίκτες τοπ επιπέδου οι οποίοι θέλουν να κερδίζουν τρόπαια κάθε χρόνο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο νέος τεχνικός έχει πίστη σε μένα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους τη φετινή σεζόν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.