Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Νιάνγκ… λόγω λάθους η Μίλαν!

Άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Νιάνγκ… λόγω λάθους η Μίλαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2013 12:50
Γκάφα ολκής από τη Μίλαν, η οποία άφησε εκτός της λίστας με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μ’Μπαγιέ Νιάγκ λόγω… λάθους!

Συγκεκριμένα, οι «ροσονέρι» δήλωσαν στην «A List» τον Στεφάν Ελ Σαραουί ενώ θα μπορούσε να είχε μπει στην «B List» στην οποία δηλώνονται παίκτες που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 1992 και βρίσκονται στον σύλλογο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Νιάνγκ να μην συμπεριληφθεί στην λίστα, παρότι βρίσκονταν στις επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και έτσι θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας από τις εξέδρες του Σαν Σίρο, καθώς ο σύλλογος δεν πρόλαβε να υποβάλλει νέα λίστα.

Μάλιστα, ο διευθυντής οργάνωσης της Μίλαν, Ουμπέρτο Γκαντίνι ανέλαβε την ευθύνη μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε η ιταλική ομάδα:

«Ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, διευθυντής οργάνωσης της Μίλαν, αναλαμβάνει την ευθύνη για το λάθος που έγινε στη δήλωση της λίστας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκαντίνι μετανιώνει για το λάθος του και ζητάει συγγνώμη σε όλους όσους έχουν σχέση επαγγελματικά με την υπόθεση αλλά και στους οπαδούς».

Αναλυτικά η λίστα:

Αμπιάτι, Αμέλια, Κόπολα, Αμπάτε, Μπονέρα, Κονστάντ, Ντε Σίλιο, Μεξές, Σιλβέστρ, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Μπίρσα, Κριστάντε, Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Μουντάρι, Νοτσερίνο, Πόλι, Κακά, Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο, Ελ Σααραουί, Μάτρι, Πατσίνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.