Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Λάτσιο

Κύπελλο Ιταλίας: Στον τελικό η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2013 03:07
Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Λάτσιο η οποία κέρδισε με 2-1 τη περσινή φιναλίστ Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό, και μαζί με το 1-1 στο Τορίνο, πήρε την μεγάλη πρόκριση σε ένα παιχνίδι-θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Το πλεονέκτημα των «λατσιάλι» με το εκτός έδρας γκολ από τον πρώτο ημιτελικό, ανάγκασε την Γιουβέντους να κυνηγήσει το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Έτσι και έγινε, με τους «μπιανκονέρι» να πιέζουν ασφυχτικά τους γηπεδούχους για το γκολ, και μάλιστα στο 8’ φώναζαν για πέναλτι σε ανατροπή του Βούτσινιτς στην περιοχή.

Λίγο η αστοχία, λίγο, λίγο οι επεμβάσεις του Μαρκέτι, δεν επέτρεψαν στην Γιουβέντους να πετύχει τελικώς κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα στο 53’ η Λάτσιο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Γκονσάλες.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε αμυντικό πλάνο, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά την Γιουβέντους. Ωστόσο η είσοδος του Πίρλο στο 68’ άλλαξε κάπως την εικόνα των «μπιανκονέρι» οι οποίοι έγιναν πιο επιθετικοί και τελικώς στο 90+2’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βιντάλ ύστερα από στημένη φάση.

Όλα έδειχναν παράταση, ωστόσο άλλη άποψη είχε ο Φλοκάρι ο οποίος στην επόμενη φάση έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το γήπεδο να… παίρνει φωτιά. Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν είχαν τελειώσει, μιας και η Γιουβέντους έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια ώστε να «κλέψει» το εισιτήριο από τους «λατσιάλι».

Τελικώς δεν τα κατάφερε και η Λάτσιο θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσει το 6ο Κύπελλο της ιστορίας της, περιμένοντας τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ίντερ- Ρόμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.