Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Τζένοα ο Φετφατζίδης

Και επίσημα στη Τζένοα ο Φετφατζίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2013 02:59
Παίκτης της Τζένοα και με τη... βούλα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Τζένοα επισημοποίησε την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 500 χιλιάδων ευρώ (2 εκατ. ευρώ συνολικά).

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του για την παραχώρηση του το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο Έλληνας άσος, σε αποχαιρετιστήρια δήλωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο πρόεδρος και η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» (η δεύτερη οικογένειά του όπως αναφέρει) σεβάστηκαν τη θέλησή του να παίξει στην Ιταλία, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η δήλωση του Γιάννη Φετφατζίδη


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό.

Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.