Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Οζίλ η Άρσεναλ!

Ανακοίνωσε Οζίλ η Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2013 02:53
Το «μπαμ» με την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ έκανε έστω και στο φινάλε των μεταγραφών η Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού χαφ έναντι 45 εκατ. ευρώ. Πήρε και Βιβιάνο.

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ, με τον παίκτη να υπογράφει «πολυετές» συμβόλαιο και να διαλέγει τη φανέλα με το νούμερο «11».

Το ποσό της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί ρεκόρ δαπάνης για τους «κανονιέρηδες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γερμανός διεθνής χαφ θα λαμβάνει περίπου 8 εκατ. ευρώ, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Λονδρέζων.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μεσούτ Οζίλ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και το έχει αποδείξει τόσο σε συλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε.

Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για να φέρουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Ο Μεσούτ είναι παίκτης τοπ επιπέδου
», οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πήρε και Βιβιάνο


Ανακοίνωσε Οζίλ η Άρσεναλ!
Από την άλλη, η Άρσεναλ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Εμιλιάνο Βιβιάνο με τη μορφή δανεισμού από την Παλέρμο για ένα χρόνο.

Ο 27χρονος άσος θα συμπληρώσει την τριπλέτα των πορτιέρο μετά τους Σέζνι και Φαμπιάνσκι, καθώς η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για τον μονοετή δανεισμό του.

Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» εξασφάλισαν και οψιόν αγοράς από την Παλέρμο, έναντι 5 εκατ. λιρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.