Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σέποβιτς ο Ολυμπιακός, νέα πρόταση για Φετφατζίδη η Τζένοα

Ανακοίνωσε Σέποβιτς ο Ολυμπιακός, νέα πρόταση για Φετφατζίδη η Τζένοα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2013 19:04
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μάρκο Σέποβιτς ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Ελλάδα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» «Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας», δήλωσε ο παίκτης. Πιέζει για Φετφατζίδη η Τζένοα.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Σέποβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια του) και ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη ΠΑΕ».

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν σε όλα το βράδυ της Κυριακής με τη Παρτιζάν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το ποσό της συμφωνίας αγγίζει τα 3.5 εκατ. ευρώ!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή από την Σερβία, Μάρκο Σέποβιτς.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σέποβιτς δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Πρόταση για Φετφατζίδη η Τζένοα


Ανακοίνωσε Σέποβιτς ο Ολυμπιακός, νέα πρόταση για Φετφατζίδη η Τζένοα
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη βρίσκεται η Τζένοα η οποία κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα άσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα.

Μάλιστα οι Γενοβέζοι ενδέχεται να προσφέρουν στον Ολυμπιακό και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης προκειμένου να πείσουν την ελληνική ομάδα να πει το «ναι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.