Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρία στα τρία για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρία στα τρία για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2013 00:34
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα έφυγε με την νίκη (3-2) από το «Μεστάγια» της Βαλένθια, η οποία κατάφερε μείωσε με δύο γκολ του Πόστιγκα ενώ είχε και δοκάρι στο τέλος για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας!

Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, με τον Μέσι να αναοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό.. Στο 39’ ο ίδιος με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά μετά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ ύστερα από ασίστ του Νειμάρ.

Ωστόσο κάπου εκεί η Βαλένθια αντέδρασε, με τον Πόστιγκα να μειώνει με «ψαλιδάκι» στο 45’, ενώ ο ίδιος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγραψε το 3-2 με ωραία κεφαλιά.

Πιο ήρεμα ήταν τα πράγματα στην επανάληψη, με τον Μέσι να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία για να «σφραγίσει» τη νίκη στο 83’, όταν με πλασέ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Μάλιστα, η Βαλένθια παραλίγο να τον τιμωρήσει για την αστοχία του, καθώς τρία λεπτά μετά ο Ζόνας είχε δοκάρι για την ισοφάριση, η οποία εν τέλει δεν ήρθε ποτέ για τις «νυχτερίδες», με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να πάρει τη νίκη και να κάνει το τρία στα τρία.

Σπουδαίο διπλό για Ατλέτικο, μοιρασιά στο «Σάντσεθ Πιχουάν»


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρία στα τρία για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης
Σπουδαία νίκη μέσα στο «Ανοέτα» πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και έκανε το τρία στα τρία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι λίγες ημέρες μετά την μεγάλη πρόκριση τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λιόν, έμειναν πίσω στο σκορ στο 27’ όταν ο Νταβίντ Βίγια άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος», ενώ ο ίδιος έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 56’, με τον Κόκε να κάνει το 2-0.

Ωστόσο η Σοσιεδάδ αντίδρασε, με τον Πριέτο να μειώνει στο 69’ για το 2-1, ενώ στη συνέχεια απείλησε αρκετές φορές για την ισοφάριση, ωστόσο ο Κουρτουά επενέβη όποτε χρειάστηκε για την Άτλετικο, η οποία τελικά έφυγε με το «τρίποντο».

Στα άλλα παιχνίδια, Σεβίλλη και Μάλαγα πήρα από ένα βαθμό μετά το τελικό 2-2 στο «Σάντσεθ Πιχουάν», με τους Ανδαλουσιανούς να προηγούνται δύο φορές με τους Μοράλες (40’) και Σάντα Κρουζ (68’), ωστόσο ο Γκαμέιρο ισοφάρισε και τις δύο φορές (44’, 72’) για τους γηπεδούχους.

Τέλος, Εσπανιόλ και Μπέτις έμειναν στο 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.