Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Στοχ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Στοχ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 21:35
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίροσλαβ Στοχ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Σούπερ Λιγκ επικρατώντας με 4-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα!

Ασταμάτητος ήταν ο Μίροσλαβ Στόχ, καθώς ο Σλοβάκος άσος τα έκανε όλα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, σημειώνοντας μια γκολάρα στο (54’), άλλο ένα με πέναλτι αλά Πανένκα στο 85’ που κέρδισε ο ίδιος, ενώ μοίρασε και μια ασίστ στον Κίτσιου (76’).

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Σαλπιγγίδης, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για φάουλ του Αθανασιάδη πάνω στον Λαμπρόπουλο σε μία δύσκολη και αμφισβητούμενη φάση.

Το γκολ του Έλληνα άσου ελευθέρωσε τον ΠΑΟΚ ο οποίος μέχρι τότε δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στον Πανιώνιο, που έλεγχε τον ρυθμό. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο Στόχ ανέλαβε δράση, και με τις εξαιρετικές ενέργειες του, χρίζεται δίκαια πρωταγωνιστής στη νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι ανά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Πανιώνιος, κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Αραβίδη στο 81’ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανύπαρκτο), ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Σλοβάκος άσος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο ήττες από Παναιτωλικό και Σάλκε.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου (89' Κωνσταντινίδης), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (86' Βούκιτς), Αθανασιάδης (79' Νέτσιντ).

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Καλτσάς (72' Λάσνικ), Μητρόπουλος (84΄Ριβέρο), Ντούνης (58' Καμπάνταης), Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.