Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διπλασίασε τις νίκες της η Καλλονή, μοιρασιά στα Πηγάδια

Σούπερ Λιγκ: Διπλασίασε τις νίκες της η Καλλονή, μοιρασιά στα Πηγάδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 00:47
Διπλασίασε τις νίκες της στη Σούπερ Λιγκ η Καλλονή, η οποία επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ χάρη σε τέρμα του Λεοζίνιο. Ισόπαλοι και στα… δοκάρια, Ξάνθη και Εργοτέλης.

Μετά την νίκη της κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, η Καλλονή πανηγύρισε ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Οι νησιώτες παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησαν του ΠΑΣ χάρη σε τέρμα του Λεοζίνιο στο 53’.

Αντίθετα, οι… τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν τις πρώτες δύο αγωνιστικές, καθώς περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Σιδεράκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλλονή: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (89’ Βλαστέλλης), Καζάκης (74’ Γκάσιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (66’ Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76’ Βινσέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57’ Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες

Ισόπαλοι και στα… δοκάρια, Ξάνθη και Εργοτέλης


Σούπερ Λιγκ: Διπλασίασε τις νίκες της η Καλλονή, μοιρασιά στα Πηγάδια
Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη στα Πηγάδια, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Εργοτέλη, με τους νεοφώτιστους ωστόσο, σε μία από τις λίγες προσπάθειες τους προς την αντίπαλη εστία, θα μπορούσαν να «αποδράσουν» με τη νίκη, καθώς ο Μπαντιμπανγκά σημάδεψε στο δοκάρι (71’).

Τρία λεπτά πριν το φινάλε, ο Βάλλας με κεφαλιά ισοφάρισε… τα δοκάρια στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ματς.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Εργοτέλης, λόγω αποβολής του Πίτσου στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Τσέμα, Μπέρτος (66’ Μπαξεβανίδης), Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν, Μάνταλος (76’ Τριάδης), Μαρσελίνιο (57’ Κάλβο), Σολάρι

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (43’ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Καρντόζο, Μπαντιμπανγκά, Μπαμ Μπαμ (70’ Ρομάνο), Αναστασάκος, Χάντι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.