Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμφωνία»

Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμφωνία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2013 18:09
Η αλλαγή στάσης του ΠΑΟΚ στις επαφές με τον Γιώργο Τζαβέλλα ήταν ο λόγος που «ναυάγησε» η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στον «δικέφαλο του Βορρά», όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM». «Κανένα ενδιαφέρον από Ολυμπιακό».

Ο Έλληνας διεθνής μπακ ανέφερε πως είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» του έκανε νέα πρόταση με μειωμένες αποδοχές, σε σχέση με αυτά που είχαν προφορικά συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να «ναυαγήσει».

Παράλληλα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως δεν έχει φύγει ακόμα από την Μονακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:


«Δεν μου αρέσει να μιλάω χωρίς λόγο. Υπήρχε ενδιαφέρον, συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και πήγα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά. Σήμερα που ήταν να υπογράψουμε ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμπεριφορά του έκανε άλλη πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Εκεί δεν υπήρξε κάτι άλλο και τελειώσαμε από τη μεριά μας το θέμα».

Για τη φημολογούμενη «σφήνα» του Ολυμπιακού:

«Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού, καμία απολύτως επικοινωνία. Και από τη στιγμή που υπήρχε στη μέση ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να αθετήσω τον λόγο μου. Εφόσον είχα συμφωνήσει με κάποια ομάδα δεν θα ήταν σωστό να αλλάξω στάση, όποια και αν ήταν η ομάδα».

Για τη στάση της Μονακό:

«Δεν έχω φύγει ακόμη από τη Μονακό. Mε τον ΠΑΟΚ συμφωνήθηκε ένα ποσοστό μεταπώλησης για να με αφήσει να φύγω. Εγώ εφόσον σήμερα δεν προχώρησε το θέμα με τον ΠΑΟΚ πήρα το αεροπλάνο και επέστρεψα. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ επειδή μίλησα και με τον κ.Βρύζα να τοποθετηθεί επίσημα, δεν μπορεί κανείς να με διαψεύσει».

Για προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Έπειτα από όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο τις τελευταίες μέρες. Τώρα ρίχνω το βάρος στις άλλες ομάδες ώστε να βρω μια ομάδα που να παίζω γιατί τα χρήματα δεν είναι το παν».

ΠΑΟΚ: «Δεν προέκυψε συμφωνία»


Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη συμφωνία»
Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαίωσε πως δεν επήλθε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέριες

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως όλες οι διαπραγματεύσεις, έτσι και οι μεταγραφές, άλλες φορές έχουν αίσια έκβαση και άλλες όχι. Ο Γιώργος Τζαβέλλας υπήρξε θετικός στη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, όπως και η ομάδα απέναντί του, αλλά συμφωνία δεν προέκυψε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.